25. april 2024

Bæredygtighed

”Hvis du vil have bygget et skib, skal du ikke kalde folk sammen for at tilvejebringe tømmer eller tilvirke redskaber. Du skal heller ikke uddelegere opgaver til dem eller fordele arbejdet. Du skal vække deres længsel efter oplevelserne på det store åbne hav”

Det bliver nærmest ikke smukkere. Eller sandere. Og ordene er tyvstjålet fra en inspirerende mand ved navn Jesper Kock. De passer på rigtigt mange måder helt fantastisk på, hvor verden står i dag: Med en masse tanker om bæredygtige initiativer, der alle sammen bringer skønne løfter om en (bedre) fremtid. Og det haster.

Hos SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS kan vi på ingen måde prale af at have ’bæredygtighedsbolden’. Men når den så alligevel ind imellem lander i skødet på os … også selvom det måske sker efter et par benspænd og nogle halv-hårde tacklinger, fordi vi bare VIL have den bold og være med til at gøre en forskel … så spiller vi den hellere end gerne.

Efter de seneste diskussioner med kunder og samarbejdspartnere står det klart, at hvis vi skal leve og bo bæredygtigt, har vi i den grad brug for at vække vores egen og andres længsel efter en tilværelse, der er radikalt anderledes end i dag. For jo, vi skal også stimle sammen, så vi kan tale os frem til de bedste og mest farbare veje frem. Men nej, det er ikke nok, hvis vi ikke bare skal finde nogle løsninger – men i stedet skal fremskaffe de helt rigtige løsninger. Hurtigt. For der skal gøres noget. Nu. Og vores bæredygtige fremtids-skib rummer med garanti langt bedre, vildere og endnu mere betydnings- og meningsfulde oplevelser, end vi i dag har fantasi til at længes efter. Til lands, til vands og i luften.

Efter nogle spændende samtaler og slående perspektiver glæder vi os hos SIGNALKOMMUNIKATKIONPLUS over at få lov til at være med til at sætte selv de mindste PLUS i det store regnskab - og dermed forhåbentlig at give vores  bidrag til et søstærkt skib i smult vande - eller i hvert fald til at sikre et tindrende lys i fyrtårnet og såede frø til flere grønne spirer. 

Vil du være med? Kontakt os. Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble