1. juni 2023

Endnu en spændende, ny kunde

Endnu en sommer spirer - og endnu et projekt gør det samme

Vi har i årets første måneder fået lov til at så nogle rigtigt spændende frø i markedet. Et af de seneste i rækken er inden for it, kunstig intelligens og machine learning til transport- og logistikindustrien i Danmark og Norden, hvor vi har hjulpet en virksomhed i Roskilde med at skabe sin egen unikke identitet og kernefortælling. 

Det har været et intenst forløb, hvor vi har løbet mere end stærkt. Nu er kunden online med sit nye univers og alt, hvad dertil hører:

.  Logo
.  Grafisk identitet
.  Billedportefølje
.  Website på dansk og engelsk
.  Whitepapers
.  Pressedokumentation + 
.  Roll-ups og diverse kits til messer mv

Al dialog med kunden + alt skriftligt og redaktionelt arbejde samt overordnede designdiskussioner har vi stået for, mens andre dele af processen er varetaget af nogle af vores fantastiske partnere. Selve realiseringen og upload af website er håndteret af super-kompetente ADELHOU DESIGN, mens fotografering er foretaget af hvem, vi tillader os gennem rigtigt mange år efterhånden at kalde 'vores husfotograf': Vanvittigt dygtige JESPER BLÆSILD

Kæmpe TAK til D&P Solutions for tilliden! - vi er umådeligt stolte af resultatet til dato og glæder os hver dag over samarbejdet!

Lad dig meget gerne inspirere her, hvor du kan se nærmere på kundens website.

Skal vi også hjælpe dig med at skrive og formidle din kernefortælling? 

Vi sidder i hvert fald klar ved telefonen og/ eller mailen + på matriklen til en snak om, hvordan vi bedst fortæller netop din gode historie. Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble