23. juni 2020

Endnu en stor dag i det lille firma

Danmark og Mallorca. Nordsjælland og Palma - det BEDSTE af det BEDSTE

Efter 5+ skønne år på Mallorca er det dejligt at være tilbage i Danmark. Selvfølgelig vil en stor del af hjertet altid være i og tilhøre Mallorca, Spanien og de mange nye venner og oplevelser, vi fik undervejs. Men familien og alle de 'gamle' venner bor stadig i Danmark. Og Danmarks helt specielle plads i hjerte og hjerne er - og vil altid være - intakt. 

At være tilbage på dansk jord betyder ikke alene, at vi er blevet genforenet med familien, og at vi har fået lov til at gense en række 'gamle' kunder i SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS-familien, som har ønsket at genoptage samarbejdet. Det betyder også, at vi har fået mulighed for at stifte nye bekendtskaber med spændende kunder og partnere, som har sat os i fuld gang med mindst lige så spændende opgaver. 

By-branding og vækst-boosting, når det er BEDST

BEST OF-konceptet, der skaber synlighed og vækst til lokalt erhvervsliv - butikker og virksomheder, restauranter, caféer og hoteller + kulturelle institutioner, foreninger og meget, meget mere - er nytænkning af synliggørelse med grobund for yderligere vækstskabelse i byer, lokalområder, kommuner og landsdele. Og det er det ovenikøbet stadigvæk, selvom konceptet opstod tilbage i 2012. 

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS står bag BEST OF Palma, der spreder sig over hele Mallorca - og igennem de seneste måneder har vi også været så heldige at videreføre BEST OF Nordsjælland, der dækker hele 12 kommuner. Det er et arbejde, hvor vi som team har mulighed for at kombinere vores store kærlighed til Mallorca med vores hjemvenden til Danmark på BEDSTE vis.

Vi er stolte af at have tilføjet en hel del nye kunder til virksomhedsregistret på BEST OF Palma over de seneste måneder - trods den meget svære situation, hele øen befinder sig i som følge af corona-krisen. Og i vores arbejde med BEST OF Nordsjælland er det en kæmpe fornøjelse at have fået mulighed for at tale med en del af de eksisterende profilkunder + få indlemmet nye i erhvervsindexet, så vi dermed er med til at udbygge kendskabet til et af Danmarks skønneste områder. 

BEST OF er vejen frem: Sammen er vi stærkere

Stor tak til BEST OF Nordsjællands mange profilvirksomheder for den fortsatte støtte. Vi nyder at arbejde for jer hver eneste dag. Også tak til BEST OF Palmas mange interessenter, læsere og følgere. Det er en unik mulighed at få lov til at øge kendskabet til øens mange kendte og ukendte perler. BEST OF er den BEDSTE vej frem: Sammen er vi stærkere. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble