1. september 2023

Endnu et hjertebarn har fået nyt liv

DANISH LIGHTING - tidligere ABC Lys efter grundlægger og roskildeborger Asger Bay Christiansen - har sat liv og lys til sin webshop!

Kig ind her og lad dig inspirere af DET GODE LYS. Og få netop nu 20% rabat på den første ordre, du lægger på webshoppen!

Følg også meget gerne jævnligt med på hjemmesiden og de sociale medier, hvor der over de næste måneder vil komme masser af spændende nyt, inkl. flere rigtigt gode tilbud på både inden- og udendørs belysning. 

DANISH LIGHTING er enestående lys og tidløst design

skabt og produceret efter klassiske, danske design- og håndværkstraditioner. Det er en hyldest til ekstranordinær kvalitet og et karakteristisk dansk formsprog. Med stor kærlighed til autentisk håndværk og stilsikker enkelthed. 

Jagten på DET GODE LIV kulminerer med fundet af DET GODE LYS

Derfor kan du hos DANISH LIGHTING og på både website og sociale medier finde inspiration, nyheder, kundereferencer og faglige opdatering om lys og design + få tips og gode råd om lyset og dets indvirkning på din trivsel. Uanset om du er arkitekt og har brug for lys til dine projekter. Eller du er privatperson og savner de helt rigtige designerlamper til hjemmet, sommerhuset og/ eller hjemmekontoret, der vil pryde dine rum på smukkeste vis og samtidig skabe hyggelig stemning. 

For at sikre dig alle nyheder om netop DET GODE LYS kan du tilmelde dig til at modtage nyhedsbreve fra DANISH LIGHTING her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble