17. september 2020

Invitation til gratis vækstseminar

Hele Nordsjællands erhvervs- og handelsliv inviteres til BEST OF netværksmøde og vækstseminar, og DU kan stadig nå at komme med GRATIS!

Tema
Online synlighed skaber øget salg og vækst

Hvornår 
Torsdag den 24. september 2020 kl. 08:00 - 09:30

Hvor
Restaurant Toldboden på Færgevej 1A i Frederikssund

Hvem
Alle er velkomne!
BEST OF Nordsjællands profilkunder deltager gratis med op til 2 personer og har samtidig mulighed for at invitere én repræsentant fra en gæstevirksomhed med gratis. Prisen for øvrige interesserede er kr. 295,-

Hvordan
Tilmeld dig på mail: j@skplus.dk eller ring på: +45 2424 7780

SU
Senest mandag den 21. september 2020. 

Netværket BEST OF kick-startes den 24. september i ny og udbygget version

Denne version 2.0 sørger for, at ikke alene din virksomhed, men også du selv som erhvervsleder og lokal forretningsdrivende i Nordsjælland bliver fremhævet i netop dit lokalområde. Det er næste naturlige skridt i BEST OF NOrdsjællands version 2.0 som erhvervs- og oplevelsesportal, at vi fremadrettet stiller en platform til rådighed, hvor lokale forretningsfolk kan netværke på kryds og tværs, søge ny viden og bruge hinanden konstruktivt til fremme af både hele området og dets mange forretninger. 

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS står bag BEST OF Nordsjælland - og sammen med teamet bag BEST OF Danmark glæder vi os meget til at fortælle dig endnu mere om Netværket BEST OF på det kommende vækstseminar og netværksmøde, der stiller skarpt på følgende højaktuelle - og evigt gyldige- tema for erhvervsdrivende: 

.  Hvordan skaber jeg et endnu stærkere, mere synligt og differentieret brand?
.  Hvordan benytter jeg BEDST de redskaber, der findes til at opnå den online synlighed, der skal til for at sikre mig øget salg og vækst?

Fra Fyn har vi inviteret Allan Holmberg, som er en flittig gæst i mange af landets virksomheder med sine foredrag om ONLINE MARKETING. Han taler om GOOGLE og SEO i øjenhøjde og gør dig klogere på disse to af tidens mest afgørende salgs- og markedsføringsværktøjer, inkl. deres fordele og ulemper. Samtidig viser han, hvordan du bruger DE SOCIALE MEDIEReffektivt og professionelt, og hvordan du via de helt rigtige kanaler skaber den BEDSTE platform for vækst.

Efterfølgende retter fotograf Kim Dahl fra EFFECT PHOTO i Helsingør sin kameralinse mod BILLEDER, der gør INDTRYK via sit UDTRYK. Han giver et indblik i, hvordan netop billeder, videoer og grafik udgør et væsentligt element i formidlingen af den gode historie. Hans kreative baggrund som grafiker kombineret med en stærk passion for at skabe fotos og videoer, der styrker image, branding og salg gør, at han bruges af både 1) større og mindre virksomheder til reklamer og reportager, hvor budskabet skal gå rent ind, og hvor virksomhedernes gode arbejde og succes skal deles, og af 2) kultur- og erhvervspersonligheder, når f.eks. et professionelt portrætfoto skal fortælle om mennesket bag.

... eller sagt på en anden måde: Netværket BEST OF viser dig: 

.  hvad et godt billede kan betyde for dig og din forretning
.  hvad en god video kan gøre for dit salg
.  hvad SoMe, Google og SEO kan skabe af vækst. 

Sammen er vi stærkere

Morgenmødet afholdes hos udsigtsperlen i Frederikssund: Profilkunde RESTAURANT TOLDBODEN og varer fra kl. 08Æ00 - 09:30, så butiksjere kan nå tilbage til vanlig åbning, og andre stadig kan nå tidligt på kontoret. 

Vi glæder os til at byde velkommen til BEST OF netværket i Nordsjælland!

Bemærk!  Ved afbud efter den 22. september eller ved no-show på dagen tillader vi os at fakturere alle afbud/ udeblevne det fulde gebyr for arrangementet, altså kr. 295,-. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble