19. januar 2024

Masser af døre og nye åbninger

Det har været en spændende start på 2024!

Mange nye kontakter er etableret, fordi flere 'gamle' har åbnet døre og banet vejen for masser af varme håndtag og håndtryk. Vi har lavet utallige pitches overfor utallige prospects, så stemmebåndene er også godt varme efterhånden, når det gælder om at formidle kommunikationsløsninger på komplekse problemstillinger og udfordringer.

Målrettet kommunikation stiller skarpt i en travl hverdag

Det kan være nemt at køre fast i daglige rutiner og midt i en travl hverdag at glemme den kontinuerlige udvikling af virksomhedens kernefortælling og platform. Her har SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS fået mulighed for - med nye og friske øjne - enten at tage udgangspunkt i vores iværksætterPLUS-pakke for nystartede firmaer eller vores servicecheckPLUS-pakke for de mere veletablerede. I begge virksomhedstyper er der meget på spil, og sammen har vi fundet løsninger, hvor kommunikationen har kunnet spille en markant rolle for virksomhedernes respektive evne til at skabe resultater - og for os til at skabe værdi. 

Dermed har vores opgave allerede fra årets start været at tænke strategisk, agere taktisk og smøge ærmerne op og levere rent operationelt i maskinrummet

Det er og bliver en kæmpe fornøjelse at være med hele vejen rundt! - og vi takker for de mange åbne døre og varme håndtryk, vi har været så privilegerede at blive mødt med. 

Skulle du også have en dør, der står enten på klem eller vidt gab til en snak om mulighederne for at lade kommunikationen komme endnu bedre til udtryk i netop din virksomhed, så tager vi meget gerne en dialog. Du er altid velkommen til at kontakte os
Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble