15. marts 2024

Næste fase i et større +samarbejde

Vi er ofte så heldige og privilegerede, at vi bliver stadigt mere involverede i vores kunders forretning, efterhånden som samarbejdet skrider frem. 

Det samme gør sig gældende for en teknologikunde, som har været med os i rigtigt mange år efterhånden - og i rigtigt mange forskellige virksomhedskonstellationer og faser. Den seneste, der bl.a. involverer brugen af kunstig intelligens til at revolutionere og disrupte en hel industri, er netop blevet udbygget til at inkludere et fast, månedligt samarbejde med konkrete deliverables og mål. Altsammen med det formål at underbygge virksomhedens hovedbudskaber og kernefortælling, som vi også har fået lov til at hjælpe med udformningen af. 

Vi er pivstolte over at være blevet valgt til pr. d.d. at komme med på den videre rejse mod at skabe en stadigt mere kvalitativ awareness inden for netop denne kundes branche - og en mindst lige så vild vækstrejse, der handler om også at øge kvantiteten af selskabets kundebase. 

TAK for tilliden! - og for lysten til ikke blot at blive inddraget som kunde, men til at deltage aktivt hele vejen!

Har du også lyst til at blive inddraget og måske ovenikøbet deltage aktivt? - eller kunne du som minimum tænke dig om snak om, hvordan vi sammen kan arbejde med at komme stadigt bedre videre? Vi sidder klar! - og glæder og til at høre fra dig! Helt uforpligtende. Selvfølgelig.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble