13. oktober 2023

Nøglerne til endnu en +kunde

Der sker nyt hele tiden

Endnu en ny kunde er netop kommet til. Fra hjertet af Roskilde. Og sammen skal vi fremover udarbejde netop deres kernefortælling og derved sætte ord på, hvad der gør lige netop deres fantastiske virksomhed og deres fantastiske medarbejdere så helt igennem ...

ja, fantastisk!

De bliver hver dag betroet betydningsfulde nøgler af rigtigt mange mennesker, og de har nu besluttet sig for at dele nøglen til deres inderste kerne med os - så vi sammen kan udforske, hvad det er, der gør dem unikke - og formidle det til en stadigt bredere kreds af kunder i vores fælles lokalområde. 

Udover at levere en kernefortælling kommer vi til at være operationelle med en hel del andre tekster og materialer, præsentation og brochurer + input til de sociale medier. 

Det bliver ... ja, fantastisk!

Og vi glæder os helt vildt til at komme videre med at løse de opgaver, I har defineret. TAK for tilliden! Vi er super stolte af at være indlemmet i jeres 'familie'!

Hvis du også går med overvejelser om at få skrevet din virksomheds kernefortælling, eller du har andre opgaver, vi kan hjælpe DIG med:

 Kontakt os allerede i dag!
- og lad os sammen finde ud af, hvad kan vi gøre for dig.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble