20. april 2020

Opgaverabat udvides til den 10. maj

Danmark lukker langsomt op igen. Men det går - helt naturligt - langsomt.

Hvis det derfor på nogen måde kan hjælpe til at holde hjulene i gang og fortsat sikre opgaveløsning på marketing- og kommunikationssiden for dig og din virksomhed, fastholder vi vores tilbud om 20% rabat på alle opgaver, der kan udføres online, nemlig brief og rådgivning pr. telefon og levering af tekster pr. mail - så vi både passer på os selv og hinanden og samtidig understøtter muligheden for at få løst diverse væsentlige opgaver og sat initiativer i gang - trods en fortsat ekstraordinær situation.

Tilbuddet på 20% rabat kører frem til den 10. maj, hvor vi kan håbe, at Danmark fortsat er på så god en vej fremad og ud af corona, at vi umiddelbart derefter kan starte en mere almindelig interaktion med møder face-to-face.  

Som et led i denne 'mere almindelige interaktion', hvor det ikke længere kun vil være 'business as virtual', men slet og ret 'business as usual', er vores åbningstider vendt tilbage til 'normalen'. Alle er dog selvfølgelig stadig mere end velkomne til at maile til os på alle tidspunkter af døgnet, og vi vil gøre vores allerbedste for at svare så hurtigt som overhovedet muligt. Vores telefon- og kontortid er derfor nu igen kl. 09:00 - 17:00. 

Vi gør stadig vores til og for at mindske risikoen for smittespredning. Og når situationen derfor kræver, at vi tager kundemøder ansigt-til-ansigt med dem, der foretrækker det, holder vi konsekvent god afstand og er ikke flere end max. 3 mennesker sammen. 

Hvis vi på nogen måde kan hjælpe med kommunikation, marketing og/ eller projektledelse, så ring endelig på 2424 7780 eller send os en mail på j@skplus.dk.

VIGTIGST: PAS FORTSAT RIGTIG GODT PÅ JER SELV OG HINANDEN. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble