1. august 2023

Palma, Mallorca og det skønne liv

Selvom det efterhånden er meget længe siden, at BEST OF Palma sitet er blevet ajourført og opdateret, har vi hele tiden holdt et skarpt og vågent øje med solskinsøens mange initiativer. 

Så hvis du stadig mener, at Mallorca og dens skønne hovedstad rimer på gigantiske hotelkomplekser, grisefester og tyske turister, er det på høje tid at få justeret din opfattelse af denne helt igennem skønne spanske ferieø. 

Mallorca er lille nok til at overskue - og stor nok til at rumme rigeligt med fantastiske udflugter til flere ugers ferie. Nogen vil ovenikøbet sige: Til resten af livet. For når du én gang har besøgt Mallorca, er dine ferieplaner for de næste mange år lagt: Du vil ikke alene ønske at komme tilbage. Du vil elske at komme tilbage. Igen og igen. 

På Mallorca får du vind i håret, krystalklart vand og høj, blå himmel + de BEDSTE tapas i rigelige mængder på de skønneste restauranter med sydlandsk stemning og masser af smil. 

BEST OF Palma står overfor en mindre make-over

... og hvis du vælger fortsat at følge med, vil du i løbet af de kommende uger og måneder opleve, at vi tager dig i hånden og guider dig rundt til nogle af vores mange favoritsteder på øen. Og selvfølgelig til Palma. Det bliver ganske enkelt ikke meget bedre

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble