1. januar 2024

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS fylder år

I dag er en helt særlig dag! - det er nemlig den dag, SIGNALKOMMUNIKATION først blev oprettet som enkeltmandsvirksomhed, siden blev et anpartsselskab og senere transformerede sig til SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS 

I år bliver vores fine CVR-nummer myndigt og kan pr. 01.01.24 fejre 18-års jubilæum

I løbet af de seneste 18 år har vi haft flere forskellige adresser - både i Danmark og i Spanien. Siden medio 2020 har vi nydt at være tilbage i Roskilde, hvor vi fortsat har vores base. Og 'vi' er stadig kontorhunden JACK og 'hans mor' og ejer.

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS er passion

"Skal I ikke snart have nogle ansatte?" - lyder spørgsmålet ind imellem. Men nixen bixen. Det skal vi ikke.

For det er i netop friheden og fleksibiliteten, at SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS blomstrer. Det er i passionen for at udvikle og optimere til gavn for vores kunder, at vi er unikke. Og gør noget unikt. Hver dag. 

Vi skal derfor ikke have flere kunder, end vi selv kan varetage. I stedet har vi valgt at arbejde sammen med nogle helt fantastiske, strategiske partnere, som supplerer og kompletterer os, så vi konsekvent kan være one-stop-shop for vores kunder. Disse super-kompetente og allestedsnærværende samarbejdspartnere er på en lidt alternativ måde også en form for udvidelse af firmaet; i hvert fald har vi hele tiden tilknyttet en række kompetencer og ekspertise-områder, som virkelig batter og kan noget helt særligt. 

Vi samler stadig på glade kunder

Hos SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har vi altid sagt, at vi samler på glade kunder. 

Og når vi tilvælges måned efter måned og år efter år, fortæller det os, at vi gør en masse ting helt rigtigt. Og når en virksomhed alligevel en gang imellem fristes af et godt tilbud fra en konkollega i branchen, så er det bare sådan, dét er - og vi ønsker dem alt det bedste på deres videre færd. Heldigvis er det i langt de fleste tilfælde alligevel blot et 'på gensyn', da flertallet er kommet tilbage i folden senere. Vi er privilegerede på den måde. Vi ved det. Og vi værdsætter det ved at arbejde målrettet og benhårdt. Hver dag. 

Vi er en 'svesken på disken'-samarbejds- og sparringspartner, der aldrig taler dig efter munden, men så sandelig heller aldrig sælger dig mere, end du skal bruge. Vi vil nemlig hellere have dig som glad kunde i flere år frem end blot sende dig én stor faktura - og så aldrig høre fra dig igen, fordi vi solgte dig noget, du ikke skulle bruge.

Sådan har vi drevet forretning i nu 18 år. Og det fortsætter vi med. Hver dag. 

TAK, fordi du er med os! ... og hvis du endnu ikke er, men godt kunne tænke dig at vide mere om mulighederne: Vi sidder klar ved telefon og mail, som det passer dig bedst - og tager også meget gerne en snak over en kop kaffe. Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble