13. november 2020

Smagen af kvalitet

Nye opgaver i et nyt samarbejde, som vægter smag, kvalitet og bæredygtighed 

Hos SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har vi endnu engang fået muligheden for at arbejde sammen med et fantastisk og meget kvalitetsbevidst firma, som leverer de skønneste salte og søde snacks til møder i små og store virksomheder og i kvalitetsbevidste butikker, frisører og skønhedssaloner m.fl, som ønsker at gøre noget ekstra for deres kunder. 

Det drejer sig om en virksomhed, der tror på kombinationen af gode råvarer og elegant indpakning. Og som desuden altid vil være varm fortaler for, at 'en nød ikke bare er en nød'. For hvis den er ristet rigtigt og serveres med stil, bliver den en oplevelse, som forkæler dine sanser, fordi du kan smage den ekstra indsats. 

Det skal kommunikeres og markedsføres, og det er her, SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har fået lov til at spille en rolle, inden følgende produkter skal ud til virksomheder, ansatte og forbrugere:  

.  De lækreste cashewnødder
.  Marcona mandler, der går for at være de bedste på markedet
.  Egen-producerede lakridser og lakridskugler indhyllet i den skønneste chokolade
.  De fineste, fyldige marcipanstykker svøbt i mørk chokolade
.  Chokoladepraliner m/ karamel + karamel og trøffel
.  En velsmagende, aromatisk smørkiks, der passer perfekt til en god kop kaffe eller the

Kort sagt: Unikke og uforglemmelige smagsoplevelser,
der alle hver for sig er mundfulde af klassisk og tidløs elegance

Men denne virksomhed går skridtet videre - og arbejder benhårdt ud fra devisen, at særlige produkter kræver særlig indpakning. Med stor omtanke for natur og miljø får du både produkter og indpakning af højeste kvalitet, fordi en helt særlig folie er valgt til indpakning af de seneste produktserier. 

Der er tale om en komposterbar folie, der er lavet af træspåner fra bæredygtigt skovbrug. Så i stedet for den mere gængse genbrugsplast eller tilsvarende folie, der kræver særlige omstændigheder for nedbrydning, har man her valgt en indpkaning, der kan kompostere, hvis den blot efterlades i naturen. 

Der skal på ingen måde herske tvivl om, at vi er stolte over og meget glade for samarbejdet. Det har givet os muligheden for at træde inden for i et univers af smag, kvalitet og bæredygtighed, hvor faglig stolthed og 'kræseri for detaljen' betyder mindst lige så meget, som den gør for os. 

Sig endelig til, hvis vi også må hjælpe dig med at kommmunikere dit brands unikke særpræg til markedet!

Kontakt os allerede i dag! 
- og lad os sammen finde ud af, hvad kan vi gøre for dig. Helt uforpligtende selvfølgelig

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble