25. marts 2020

SMUK MED SMUK PÅ. PLUS MED PLUS PÅ

Vi er så uendeligt stolte af at arbejde sammen med
BANKS ABSTRACTIONS

Line Banks galleri og atelier ligger i Andratx på Mallorca, og selvom vi ikke længere har lokaler dør om dør, vil vi fortsat, konstant og hele tiden gøre vores for at anbefale de mange smukke værker, fantastiske farvespil og skønne motiver, du kan finde i lokalerne i Andratx centrum.

Lige nu er mulighederne for et fysisk besøg ikke tilstede grundet den igangværende krise, men heldigvis har du stadig nettet og de sociale medier, hvor du kan lade dig inspirere, lukke lyset og farverne ind og se nærmere på alle de fantastiske værker. Store som små. 

Og når vi så kommer ud på den anden side af krisen, og det igen er tid til at se verden i øjnene, må du ikke snyde dig selv for et fysisk besøg – eller flere. Uanset om du bor på Mallorca eller lejlighedsvis kommer til øen på ferie, forlænget hyggeweekend eller familie-/ vennetur: Minimum ét besøg bør stå på din to-do-liste. 

Det er et helt unikt sted.

Læs mere på BEST OF Palma, hvor der både er en udførlig firmaprofil, inkl. kontaktdata, og diverse nyheder om galleriet + tidsplan for Åbent Studio

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble