2. juni 2020

Tillykke til alle FÆDRENE

Når man som SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS arbejder en del med it-kunder og konsulentbranchen, er vi så heldige at møde rigtigt mange mænd i løbet af en arbejdsdag.

Vi favoriserer ingen, meen ...  

Og det er på ingen måde for at favorisere dem fremfor kvinderne, at vi giver os til at fremhæve, at det meget snart er FARS DAG, og at vi derfor skal huske at give dem lidt ekstra opmærksomhed … for vi er da pinefuldt klar over, at vi ikke på nogen måde fik gjort det samme, da det var MORS dag (!)

Ikke desto mindre er vi blevet gjort en del mere opmærksom på FÆDRENES DAG gr. forskellige typer opgaver, hvor virksomheder og butikker har ønsket tekst og grafik til et par sjove kampagner; noget, vi ikke var lige så heldige at opleve i forhold til MØDRENE. Måske, at det igen har lidt at gøre med nogle af de brancher, vi bevæger os rundt i?!

Totalt politisk ukorrekt, meen ... 

Så uden at det skal blive alt for politisk ukorrekt, vil vi gerne sige tusind tak for nogle superherlige kampagneopgaver og timer med masser af gode grin forud for FARS DAG den 5. juni! … og så samtidig sige et mindst lige så stort og velmenende forsinket tilllykke med MORS DAG – både den 3. og 10. maj, hvor det blev fejret i henholdsvis Spanien og Danmark. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble