25. januar 2024

Træning gør os klogere

Hjernen er det organ, der påvirkes mest af fysisk aktivitet

Når vi træner, udskiller vi flere kemiske stoffer, og disse stoffer har vist sig at styrke stort set samtlige af vores hjernefunktioner. 

Fysisk aktivitet har derved en positiv effekt på håndtering af stress, læring, hukommelse, kreativitet, koncentration og intelligens. Derudover siges et aktivt liv at reducere risikoen for depression og angst samt give dig betydeligt reduceret risiko for demens.

Det bedste ved det hele er, at der slet ikke skal så meget til!

En enkelt gåtur om dagen har f.eks. vist sig at reducere risikoen for demens med op til 50%, og kun fire (4!) minutters fysisk aktivitet giver dig øget opmærksomhed i den efterfølgende time!

Hos SIGNALKOMMUNIIKATIONPLUS er vi umådeligt stolte af vores tætte samarbejde med en personlig træner, der har sit primære speciale i træning for og af kvinder

Det er en kæmpe fornøjelse at være med til at skrive en kernefortælling, der denne gang har fokus på og stiller forslag til, hvordan man skaber en balanceret tilgang til sin hverdag og samtidig booster motivationen og træningsglæden. For hvis man ønsker vedvarende og holdbare resultater, er man også nødt til at finde en livsstil, man kan se sig selv i – både på den korte og -især – den lange bane.

TAK til en af Danmarks sejeste personlige trænere, fordi vi sammen træner hjernemusklerne til at finde nye veje til fortællingen om dit univers

Skulle du sidde derude med din egen virksomhed som coach og specialist inden for ernæring, livsstilsændringer, træning og fitness – eller noget helt femte – så sætter vi meget gerne vores erfaring i spil i forhold til at skrive netop DIN kernefortælling.

Giv os et kald eller send os en mail. Vi sidder klar til at tage en indledende snak. Helt uforpligtende. Selvfølgelig.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble