19. februar 2024

Vi har den!!!

Ind imellem er man bare heldigere end en kartoffel. Andre gange skinner solen bare lidt mere på græsset, der er lidt grønnere lige dér, hvor man nu har besluttet sig for at slå sine folder.

Sådan en kartoffel-sollys-græsplæne-følelse går vi i allerhøjeste grad med i øjeblikket

En nær ’ven af huset’ sendte for nylig en Messenger-besked, der er dybt privat, men som alligevel satte så mange tanker i gang om taknemmelighed og dybe relationer – og hvor meget, vi som mennesker har brug for hinanden i forhold til at vokse, blomstre og folde os vores potentialer fuldt ud – at den hermed skal deles.

Beskeden lød:

”Jeg er så taknemmelig for alt, hvad vi har sammen og har haft gennem alle årene: Skønne samtaler om stort og småt, let og tungt + og gak og løjer. Det er helt specielt, og jeg glæder mig til alt, som kommer de næste mange år. Vi har den!”

Responsen herfra er ganske enkel: ”Jeps, vi har den! – og den har også i dén grad os!

Nu venter vi så blot i spænding på at se, hvad de næste år(tier) bringer, for med den slags skønne mennesker i nærheden, kan livet bare noget ganske særligt!

TAK! … og hvis du også er til diskussioner og samtaler om løst og fast, fra det strategiske til det operationelle iblandet en anelse gak og løjer, så tag fat i os hurtigst muligt. Vi har varm kaffe på kanden. Helt uforpligtende. Selvfølgelig.

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

bubble