IværksætterPLUS startpakke

Med os kommer du godt i gang

Har du lige startet ny virksomhed, har vi et rigtig godt tilbud på en startpakke til dig. Den skal være med til at sørge for, at du kommer godt, nemt og hurtigt i gang med at markedsføre dit nye firma. Lige her. Og lige nu. 

Med vores iværksætterPLUS startpakke bringer vi dig hurtigt og nemt fra start til PLUS. Vi giver dig et fundament at bygge andre marketing- og kommunikationstiltag op omkring og sikrer, at du er hurtigt og sikkert i gang med profilering af din virksomhed, dine produkter og ydelser og/ eller dig selv. 

--- --- --- --- ---

Vores iværksætterPLUS startpakke

koster kun DKK 5.500,-

og inkluderer:  

  • Afholdelse af opstartsmøde på dit kontor, inkl. transport overalt på Sjælland (Fyn- og Jyllandsrejser faktureres iht statens gældende takster)
  • Udarbejdelse af meget enkelt, operationelt værktøj i form af en rullende planlægning, der fungerer som:
    1. en pipeline for dine aktiviteter 1-2 kvartaler frem, inkl. anbefalinger til frekvens og overskrifter på nyhedsbreve, de sociale medier og evt. kampagner
    2. et rapporteringsværktøj, der hele tiden sørger for, at du måler og optimerer dine tiltag
  • Udfærdigelse af 3 korte tekster til en ny hjemmeside - dog ekskl. udvikling og omsætning af site, men hvor vi gerne hjælper dig videre med opsætning af de 3 sider på et lille og mobilvenligt website - til en fin pris. Det handler om at matche din hjemmeside til din brandfortælling, så du fra start sikrer, at dine tekster er så engagerende for din målgruppe, at de konverterer til salg
  • Tekstskrivning af din virksomhedsprofil, som fanger netop DIN gode historie og DNA på en måde, der gør den relevant og interessant for netop DIN målgruppe. 

--- --- --- --- ---

Prisen er ekskl. moms
--- --- --- --- --- 

Ønsker du at bruge SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS til andre opgaver, tilbyder vi klippekortaftaler med klip á 15 minutter, så du altid ved, at du ikke betaler for meget - selv når du bare ønsker at få et hurtigt spørgsmål hurtigt besvaret, eller gerne vil have en kort tekst med bilede uploadet på de sociale medier eller på din hjemmeside. Vores klippekort koster fra kun DKK 3.750,- ekskl. moms for i alt 20 klip

Nogen gange siger andre det bare bedre

Her er et par udsagn fra +start-ups i PLUS: 

"Jeg giver Jeannette Forsberg Fejerskov og SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS mine varmeste anbefalinger. Startpakken er en helt optimal løsning for start-ups, fordi den gør det nemt for dig at få alt kørt i stilling hurtigt og nemt. Jeannette er rigtig godt til at spotte ideer og behov, og hun er mindst lige så god til målrettet og effektivt at omsætte dem til handling".

"Jeg har brugt SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS og Jeannette Forsberg Fejerskov i flere forskellige sammenhænge. Fælles for dem alle har været hendes store overblik og strategiske sans kombineret med en imponerende sans for detaljen. Hendes tilgang til store og små opgaver er ens: Hun er i dén grad engageret, professionel og kvalitetsbevidst. Og samarbejdet har været både fagligt og personligt inspirerende". 

"Som nystartet firma er det vigtigt at finde professionelle, punktlige og imødekommende leverandører og samarbejdspartnere, som ikke bare gerne VIL hjælpe, men også KAN - nærmest uanset hvilke udfordringer, man står med. SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har været et fantastisk bekendtskab. Selv de mindste spørgsmål har vi fået besvaret. Med et smil. Og med det samme. Vi kan på det kraftigste anbefale andre virksomheder at kontakte SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS". 

Kontakt for mere information

bubble