ServicecheckPLUS til de etablerede

Med os kommer du sikkert videre

Egentlig kunne vi bare bede dig om at læse vores iværksætterPLUS startpakke og så sige, at du selvfølgelig også kan købe den, selvom din virksomhed ikke længere er spritny. Men iværksætterPLUS startpakken er sat i verden for at hjælpe opstartsvirksomheder hurtigt ud af starthullere og sikre dem fremdrift allerede med det samme. Og fordi du har klikket på ETABLERET+, går vi ud fra, at dine behov er lidt anderledes. Med dig skal vi ikke finde startkablerne frem, men snarere sørge for et gedigent servicecheck, så vi sikrer, at din motor holder sig ung og smidig, og at din virksomhed stadig kører i højest mulige kadence. 

Derfor tilbyder vi dig som etableret virksomhed: 

--- --- --- --- ---

Vores servicecheckPLUS pakke

til kun DKK 4.000,-

Den inkluderer:  

  • Afholdelse af opstartsmøde på dit kontor, inkl. transport overalt på Sjælland (Fyn- og Jyllandsrejser faktureres iht statens gældende takster)
  • Udarbejdelse af meget enkelt, operationelt værktøj i form af en rullende planlægning, der fungerer som:
    1. en pipeline for dine aktiviteter 1-2 kvartaler frem, inkl. anbefalinger til frekvens og overskrifter på nyhedsbreve, de sociale medier og evt. kampagner
    2. et rapporteringsværktøj, der hele tiden sørger for, at du måler og optimerer dine tiltag
  • Gennemgang af dit website ud fra et tekst- og billedmæssigt syn, inkl. et sprogcheck, med efterfølgende anbefalinger til mulig optimering af både stil og tone, så du holder din markedskommunikation skarp og relevant for dine interessenter. Det handler om at afdække, om dit hjemmeside matcher din brandfortælling, og om at sikre, at teksterne engagerer og konverterer til salg
  • Gennemgang af 1 af dine virksomhedsprofiler på de sociale medier, inkl. anbefalinger til optimering og udarbejdelse af 2 korte posts med fokus på netop DIN målgruppe. 

--- --- --- --- ---

Prisen er ekskl. moms
--- --- --- --- --- 

Ønsker du at bruge SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS til andre opgaver, tilbyder vi klippekortaftaler med klip á 15 minutter, så du altid ved, at du ikke betaler for meget - selv når du bare ønsker at få et hurtigt spørgsmål lige så hurtigt besvaret, eller gerne vil have en kort tekst med billede uploadet på de sociale medier eller på din hjemmeside. Vores klippekort koster fra kun DKK 3.750,- ekskl. moms for i alt 20 klip

Nogen gange siger andre det bare bedre

Her er et par udsagn fra +kunder i PLUS: 

"Jeg har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Jeannette Forsberg Fejerskov igennem flere år. Uanset om vi stod overfor at skulle lancere et nyt produkt, gennemføre en større reorganisering eller udsende en pressemeddelelse, var det altid utrolig værdifuldt at have Jeannette som en del af teamet. Hendes sunde fornuft og den lethed, hun altid bibringer opgaver - hvadenten de er store eller små - og den ro, hun udviser; det forplanter sig altsammen i virksomheden og de ansatte, fordi hun klarer enhver type opgave og konsekvent sikrer den rette kommunikation i rette tid ved hjælp af de rette kanaler. Jeannette er den absolut bedste kommunikationschef, jeg har arbejdet med til dato, og jeg vil kun se det som en ære at få mulighed for at samarbejde med hende igen. Jeg giver hende og SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS mine varmeste og bedste anbefalinger, og jeg lykønsker ethvert firma, som må få mulighed for et samarbejde!"

"Jeannette er en meget energisk og dynamisk kommunikator med en usædvanlig evne til at sætte sig ind i komplekse løsninger og videntunge opgaver på kort tid. Hun har en positiv udstråling og kommunikerer let og ubesværet med andre mennesker". 

Kontakt for mere information

bubble