Hvem er SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS?

signalkommunikation ApS blev grundlagt i 2006 af Jeannette Forsberg Fejerskov. I dag hedder vi SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS og er et mindre full-scale og full-service bureau, der kombinerer effektiv PR, slagfærdig kommunikation og resultatorienteret marketing for derved at øge kendskabet til strategier, løsninger og produkter hos de brands, vi tæller blandt vores kunder.

Vi er et 'vi', for selvom det stadig er Jeannette, der møder kunderne og løser opgaverne, er det et klart SIGNAL og et lige så stort PLUS, at vi trækker på et erfarent og tæt samarbejdsnetværk af specialister, så snart det måtte give mening for opgaverne. Uanset om det drejer sig om grafikere, fotografer eller dygtige seniorrådgivere, der enten kan tilføre et ekstra PLUS, eller blot kan tage fra, så arbejdet bliver gjort hurtigere: Vi står klar til løse opgaverne, og vi tilknytter ikke andre ressourcer til opgaverne, uden at det er aftalt på forhånd. 

Hvem arbejder, lever og ånder vi for?

Vores kunder spænder fra hurtigt voksende lokale erhvervsdrivende og opstartsvirksomheder, over regionale næste-generations helte og entreprenører, til veletablerede og førende globale brands. Fælles for dem alle er et ønske om at udfordre og redefinere gængs opfattelse af forretning, industri og samhandel. I praksis betyder det, at SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS er skabt til alle de større, mindre og helt små virksomheder, som ønsker hjælp med at kommunikere. Vi kender mange af de rigtigt store selskaber og deres problemstillinger. Vi kender endnu flere af de mellemstore virksomheder og deres udfordringer. Og vi kender de små kunder og deres daglige kampe. Vi arbejder, lever og ånder kort sagt for en udvalgt skare af virksomheder i alle størrelser og fra mange forskellige lande, brancher og sektorer.  

Hvordan arbejder vi?

SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS er et bureau, der har erfaringen til at være strategiske rådgivere og djævelens advokater for ledelsen - uden at vi samtidig har for fine fornemmelser til at yde direkte, operationel assistance med din daglige kommunikation til og med markedet. I praksis betyder det, at vi rådgiver og sparrer med vores kunder om specifikke problemstillinger og udfordringer i forhold til deres ståsted, branding og profilering. PLUS, at vi skriver annoncetekster, pressemeddelelser og virksomhedsprofiler/ -brochurer, udarbejder marketingflyers og kundemagasiner, står for udformning af teksterne til dit website og dine uploads på de sociale medier. PLUS, at vi sideløbende bliver brugt som oversættere fra dansk til engelsk - og omvendt - af alle typer tekster. 

Kort sagt: SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS er en partner, der trives i komplekse miljøer, hvor der er meget på spil, og hvor vi og vores tilgang til kommunikation kan skabe værdi. Vi tænker strategisk, agerer taktisk og smøger ærmerne op, når der skal leveres operationelt. Det er et af vores - og dermed vores kunders - største PLUS: Vi er med hele vejen.  

Hvad koster vi?

Fordi ingen kommunikationsopgave er hverken for stor eller lille, skal vi selvfølgelig kende din opgave, før vi kan prissætte vores ydelser. Til gengæld kan vi sige, at dit samarbejde med os fra start til slut vil være kendetegnet af et løfte om at skabe og nå resutater. Og at vi sørger for, at klar projekt- og økonomistyring i enhver opgave giver dig tryghed og sikrer kvalitet i samtlige led. Vi leverer til tiden. Og vi leverer fokuserede, konkete løsninger. Ikke dyre, abstrakte modeller, som alle kan nikke til, men ingen rigtigt ved, hvad betyder.

Desuden ligger vi i Roskilde. Vi tror nemlig ikke på københavnerpriser. Vores prisfilosofi har fra start været at lægge i den mere økonomiske ende af skalaen, så vi også kan favne det lille marketing- og kommunikationsbudget - f.eks. med vores klippekortaftaler, som har vundet stort indpas blandt flere af vores kunder, fordi de er en både økonomisk og fleksibel måde at få hjælp på. Derudover leverer vi skræddersyede tilbud til start-ups med vores iværksætterPLUS startpakke og til etablerede virksomheder med vores servicecheckPLUS pakke. Begge dele til en rigtigt god pris. Så du kan roligt tage os for pengenes skyld: Vi giver dig i hvert fald konsekvent mest for pengene.  

... men lad endelig være med bare at tro på, hvad vi skriver. Ring til os på 2424 7780 eller send os en mail på info@skplus.dk. Så giver vi en kop kaffe, mens vi taler nærmere om mulighederne for et samarbejde. Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

Kontakt os

bubble