One-stop shop: Én indgang til det hele 

Vi er et mindre bureau, som har specialiseret sig i rådgivning og sparring PLUS det skrevne ord. Alligevel leverer vi rigtigt meget andet og mere. Det gør vi, fordi et stærkt netværk af partnere altid har været en meget stor del af vores forretning. 

Hos SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS har vi fra start opbygget og sidenhen udbygget en række spændende alliancer med f.eks. reklamefolk, fotografer og grafikere, som giver vores kunder mulighed for at få ordnet andet end det rent skrivemæssige, journalistiske og rådgivende arbejde hos os. 

I praksis betyder det, at vi udover vores egne in-house kompetencer arbejder sammen med andre selvstændige og uafhængige medie- og marketingfolk PLUS grafiske eksperter, som både supplerer og kompletterer vores ydelser. Og vigtigst af alt betyder det, at du kan være sikker på at få honoreret din ønsker og krav om integreret kommunikation i alle led af din forretning.  

Derfor er et samarbejde med SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS et samarbejde med et bureau, der kender og har adgang til alle fagets værktøjer. Et ekstra PLUS er derudover, at vi først og fremmest ser på DINE behov som kunde og derfra foretager et proaktivt til- og fravalg blandt værktøjerne. Med SIGNALKOMMUNIKATIONPLUS som din one-stop shop får du et samlet og stærkt felt af specialister, som kan differentiere og distancere dig fra konkurrenterne. Som går efter resultaterne. Og som altid vælger en løsning, der passer til dig, dine ønsker og krav. Og dit budget. 

Lad os hjælpe dig! Ring til os på 2424 7780 eller send os en mail på info@skplus.dk, og så guider vi dig sikkert videre - meget gerne over et personligt møde. Helt uforpligtende. Selvfølgelig. 

bubble